promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez minden idők legrosszabb Columbo-epizódja a rajongók szerint - nem erre az eredményre számítottunk!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez minden idők legrosszabb Columbo-része egy szavazás szerint, amelynek soha sincs vége.

Be kell, hogy valljuk, igazából mindegy is, mert még a legrosszabb Columbo-epizód is olyan, hogy minden héten legalább egyszer megnézné az ember, és ha nem tenné ezt, valószínűleg valami zsigeri hiányt és magányt érezne legbelül. Ennek ellenére létezik ez a lista is, méghozzá az egyik legkedveltebb szavazós oldalon, a Ranker.com-on, ahol dinamikus listák vannak, tehát időről időre változhat az eredmény.

Mielőtt elmondanánk az abszolút vesztest, nézzük meg, mely epizódok tanyáznak a lista élén. Az első helyezett a Negatív reakció című rész, majd szorosan ezt követi a Vihar egy pohár borban, a harmadik helyen pedig érkezik az Ahogy a könyvben meg van írva című epizód.

Ez a lista tehát majdhogynem ugyanúgy kezdődik, mint a legnagyobb Columbo-rajongó oldal hasonló listája. Tehát úgy tűnik a legeslegjobb részekkel kapcsolatban nincs vita a sorozat kedvelői között.

A Ranker-en a 69. helyen a listán a Gyilkosság Malibuban című rész végzett, előtte pedig a Columbo legveszélyesebb éjszakája, amely az utolsó nyomozása a hadnagynak, ez a rész a 10. évad záródarabja, és az egész sorozat lezárása.

És hogy ki a legimádottabb gyilkos a sorozatban? Az is kiderül ebből a cikkünkből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás