Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Meghan Markle brutális titkot árul el Harry hercegről - a hercegnek ez az egyik legfájóbb dolga

Meghan Markle brutális titkot árul el Harry hercegről - a hercegnek ez az egyik legfájóbb dolga

Zene, Film & Kultúra

Meghan Markle brutális titkot árul el Harry hercegről - a hercegnek ez az egyik legfájóbb dolga

Zene, Film & Kultúra

Promotions 05:05

A viszály és a botrány a pár minden dolgára kihatással van, még a most megjelent gyermekkönyvre is.

Nem csitul a viszály a Meghan Markle és Harry herceg páros, illetve a brit királyi család többi tagja között. Az ominózus Oprah-interjú volt az egész botrány legcsúcsosabb pillanata, azóta történtek ugyan közeledések, de még Fülöp herceg temetése, sőt, II. Erzsébet dédunokájának születése sem tudott békét teremteni a családtagok között. Már annyira mély az árok.

A családi perpatvar pedig hatalmas médiaérdeklődés közepette zajlik, így az újságírók, tartalomgyártók és önjelölt szakértők Meghan és Harry szinte minden mozdulata után azonnal újabb és újabb botrányokat kiáltanak, valamint újabb és újabb magyarázatokkal állnak elő.

Most megint kontenthelyzet van, hiszen Meghan Markle-nek megjelent egy gyermekkönyve, amely főleg gyermeke és férje kapcsolatáról szól, mindez pedig az édesanya szemszögéből. A gyönyörűen illusztrált könyv az elmúlt héten jelent meg, és A pad címre hallgat. Az alkotásról készült kritikák amúgy nagyon megosztók, sokan azonban kiváló lehetőséget láttak arra, hogy a könyvet megvizsgálják egy kicsit a sorok és képek között olvasva is.

Az egyik jelenetben például az apa katonai egyenruhában emeli magasba gyermekét, miközben az anya az ablakból szemléli a nagy találkozást. A Majesty magazin zsurnalisztája, Ingrid Seward szerint ez a könyv egyik legsúlyosabb része, amely bemutatja, hogy valószínűleg a pár kapcsolatán és Harry önérzetén is súlyos sebeket ejtett,

hogy a herceget megfosztották katonai címeitől, így a katonai uniformist már nagyapja, Fülöp herceg temetésén sem viselhette Harry.

Más újságírók is egyetértenek a megállapítással, hogy az úgynevezett "Megxit" egyik legkeservesebb következménye Harry számára a címek elvesztése volt, nem meglepő tehát, hogy a könyv egy kulcsmozzanata is ehhez kötődik.

(via Mirror)

Borítókép: Profimedia