promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Batman tényleg nem szexel? A volt Batman-sztár, Val Kimer vitatkozna ezzel
Borítókép:  Mindörökké Batman (Val Kimer és Nicole Kidman)/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Val Kimer és Nicole Kidman a Mindörökké Batman egyik jelenetében elég egyértelműen utaltak arra, hogy szexelnének egyet.

Nemrég írtunk arról, hogy az erőszakos részek ábrázolásában jellemzően bátor, a szexualitás jeleneteknél is merész animációs Harley Quinn-sorozat alkotói sem engedhetnek mindent:

Batmant például TILOS szex közben ábrázolni.

A sorozat egyik alkotója, Justin Halpern nemrég elárulta, hogy a stúdió nem adott zöld utat egy olyan jelenetnek, melyben Batman orálisan elégíti ki a Macskanőt, a DC fejesei szerint ugyanis

"a hősök nem csinálnak ilyet!"

A valódi ok persze nem más, minthogy Batman az egyik legnépszerűbb képregényfigura az egész világon, a DC-nek pedig iszonyatos pénzeket keres az akciófigurákat árusításából is.

"Márpedig nehéz úgy eladni egy Batman-játékot, ha Bruce Wayne közben orálisan kielégít valakit."

A rendkívül vicces és rövidesen minden bizonnyal igazi mémözönt indító téma felkeltette a rajongók érdeklődését is, és most olyan legendás színész is megszólalt, aki egykor Batmant is alakította a filmvásznon.

Val Kilmerről van szó, akit többek között Jim Morrisont is alakította a Doors filmben és aki a először és utoljára az 1995-ös Mindörökké Batmanben játszotta el a Sötét Lovagot. Ez a film volt egyébként az első, amit Joel Schumacher Tim Burton után rendezett. A '95-ös film után Val Kilmer már nem vállalta el a következő filmet, most viszont egy mulatságos poszttal reagált a Batman szexuális életét firtató kérdésre.

"Csinál ilyet vagy sem...?"

- tette fel a költői kérdést a színész Twitteren egy Mindörökké Batmanből származó GIF-et posztolva. A mozgóképen az a jelenet látható, amikor a bombázó Dr. Chase Meridian (Nicole Kidman) a szuperhős jelét használva próbálja elcsábítani Bruce Wayne-t. Meridian fel is ajánlja, hogy hozza a bort, és menjenek el egy körre a Bat-mobillal.

Bár Batman bénázik, hogy "nincs szerencséje a nőkkel", már-már beadná a derekát, amikor a flörtöt megzavarja Jim Gordon.

"Batman ilyet nem csinál!"

Egy ilyen "kiskorúaknak" IS szóló filmben sajnálatos módon Val Kimer sem tehette magáévá Nicole Kidmant a filmvásznon. Pedig anno Bono is kiadta az "ukázt" a U2 legendás számában:

"Love Me, Thrill Me, Kiss Me!"

[[kod3]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás