promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy kontinens nem elég már a Halálos iramban 10-11-nek! A készítők eszement akciót ígérnek!
Borítókép:  Halálos iramban 9/UIP Dunafilm
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyszer mindennek vége, és állítólag a Halálos iramban-filmsorozat már a végéhez közeledik. No nem a Halálos iramban 9-el, amely rövidesen a mozikba kerül, hanem a 10-11-el, amelyet már terveznek a filmek készítői.

Egyszer mindennek vége és ez fog történni majd a Halálos iramban-szériával is, legalábbis, ami a számozott részeket illeti. Persze nagyon még nem kell gyászolni, hiszen most jön a mozikba a Halálos iramban 9. és a készítők már tervezik a 10-11-et is. Eszement őrült autós (meg repülős-űrös-autós) akciójelenetek nélkül tehát továbbra sem fogunk maradni. Tyrese Gibson, aki Romant alakítja, elárult egy-két érdekességet a gigantikusra tervezett fináléról.

Gibsonnal a Collider csevegett, és ennek során tudtunk meg fontosabb részleteket a Halálos iramban 10–11 kapcsán. Egyrészről a szokásos hollywoodi módszer szerint a két filmet egyszerre akarja majd leforgatni Justin Lin rendező - már csak azért is, mert ugye minden korábbi résznél szorosabban összetartoznak. Az alkotók azt is szeretnék, ha a rajongók minél gyorsabban megkapnák mind a két epizódot. Másrészt a nagy finálé igazi kontinenseken is átívelő, gigantikus projekt lesz. Tyrese Gibson azt azért nem akarta elárulni, hogy konkrétan hol terveznek forgatni, de azt nyilatkozta, hogy

„Nagy felelősséget cipelünk a vállunkon, és tisztában vagyunk vele, hogy egy igen veszélyes fenevadról van itt szó, amelyet etetnünk kell, amelynek meg kell adni, amit akar, amit imád, amihez hozzászokott"

Persze előtte még vár ránk a popcorn-mozi kilencedik része egy nagy száguldás keretében június 24-től a magyar mozikban: ekkor láthatjuk majd ugyanis a Halálos iramban 9-et.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás