promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horrorfanok figyelem! Itt a Resident Evil: Infinite Darkness nyitójelenete!
Borítókép:  Resident Evil: Infinite Darkness/Netflix
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Resident Evil: Infinite Darkness egy új CGI animációs sorozat, amely júliusban érkezik a Netflixre, és a Capcom népszerű túlélő-horror sorozatán alapul.

A Netflix animációs horrorsorozata a Resident Evil 4 és a Resident Evil 5 eseményei között játszódik, 2006-ban, miután egy hackererk betörnek a Fehér Házba. Leon S. Kennedyt utasítják az incidens kivizsgálására, de zombikkal találkozik, majd rövidesen a Fehér Ház egy rejtélyes támadás célpontja lesz. Később találkozik Claire Redfielddel, aki egy gyermekmenekült által készített furcsa rajzot ellenőriz, miközben egy TerraSave által vezetett küldetésen dolgozik, hogy felügyelje egy jóléti létesítmény építését.

Láttunk már néhány trailert, és azt is tudjuk, hogy a RE2 főszereplői, Leon és Claire is szerepelni fognak benne, a Netflix pedig most közzétett egy nyitóklipet a sorozatból, hogy ízelítőt adjon nekünk, milyen is lesz.

Az első három percet az alábbi klipben nézhetitek meg:

Bár Leont és Claire-t nem láthatjuk akcióban, követhetjük, ahogy a Mad Dogs katonai csapata egy helikopterrel átrepül egy városon, látszólag valami földi dologra vadászva. A klip nem sok részletet árul el a történetről, de az animáció határozottan jól néz ki, és hatalmas előrelépést jelent a korábbi Resident Evil CGI-filmekhez képest.

A Resident Evil: Infinite Darkness július 8-án kerül fel a Netflixre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás