promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra szingli a sármos kisvárosi doktor
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Francis Fulton-Smith stílusosan búcsúzott el hajdani kedvesétől.

Ismét egyedülálló Francis Fulton-Smith, a Kisvárosi doktor, A Vatikán ügynöke és megannyi más habkönnyű német sorozat és film szereplője. Az 55 éves színész a közelmúltban szakított az üzletasszony Claudia Hillmeierrel.

„Elengedtük egymás szerelmét”

– fogalmaztak költőien, arra is kitérve, hogy a járványhelyzet miatti ritkább találkozások vezettek a szakításukhoz. A nőt ugyanis az Egyesült Államokhoz kötik a fő üzleti tevékenységei, míg a színész többnyire Európában forgat.

Legutóbb decemberben találkoztak a Bahamákon, ahol Claudia életvitelszerűen lakik. Karácsony előtt aztán újabb szigorítások jöttek, és december 22-én a nő Miamiból Münchenbe tartó járatát is törölték, így az ünnepeket nem tudta a kedvesével tölteni.

„Ez mindannyiunk számára óriási csalódást jelentett, és alighanem egy komoly töréspontot a kapcsolatunkban. Teljesen sokkot kaptunk tőle”

– magyarázta az üzletasszony. Francis Fulton-Smith számára is rendkívül megterhelő volt az állandó várakozás, hiú reménykedés és távolmaradás. Valódi érzelmi hullámvasutat éltek meg az elmúlt hónapokban, és ezt a szerelmük már nem bírta ki.

„Hihetetlenül szenvedtünk, amiért nem láthattuk egymást, folyton hiányoltuk a másikat, és gyakran könnyek is folytak. Lehetetlenné vált számunkra a normális élet, ezért döntöttünk végül úgy, hogy szeretettel elengedjük egymást”

– fogalmazta meg ritka igényességgel a férfi. Francis Fulton-Smith és párja 2018 nyarán léptek együtt a nyilvánosság elé. A színész bő egy évvel korábban költözött el feleségétől, a nála 10 évvel fiatalabb Verena Kleintől, és 2018 tavaszán a válást is kimondták. Két közös gyermekük van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás