Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kiderült az RTL Klub titkos fegyvere, retteghet a TV2?

Kiderült az RTL Klub titkos fegyvere, retteghet a TV2?

Zene, Film & Kultúra

Kiderült az RTL Klub titkos fegyvere, retteghet a TV2?

Zene, Film & Kultúra

Promotions 10:10

Hatalmas dobásra készül az RTL Klub, ugyanis Oroszország egyik legsikeresebb sorozatából fog magyar verziót csinálni, ami szinte biztos, hogy a nézők új kedvence lesz.

Az RTL Klub folyamatos, szinte vérre menő nézettségi versenyben áll a TV2-vel, de A mi kis falunk című sorozatnak és A Konyhafőnök című gasztro műsornak köszönhetően az utóbbi heteket gyakorlatilag végig megnyerte. Most úgy tűnik, hogy ez a sikeres kombináció megihlette a csatornát, hiszen egy szakácsos szériát hoz nekünk, egyenesen Oroszországból.

Az RTL Klub megvásárolta az orosz Kuhnya (Konyha) című sorozat jogait, amiből hamarosan egy magyar verziót fog készíteni. A népszerű vígjátékszéria főszereplője egy fiatal, motivált vidéki szakács, aki arról álmodik, hogy egy szép napon híres chef lesz belőle, közben pedig mókás kalandokba keveredik az exkluzív étteremben, ahol dolgozik.

Az eredeti alkotás hat évadot élt meg, készült belőle három mozifilm, egy dokumentumfilm, színdarab, sőt, még animációs- és spinoff sorozat is, ráadásul horvát, szlovén, szlovák, észt, lengyel, török, görög és portugál változat is létezik belőle. Ezek alapján tényleg nagy dobásról van szó, így minden adott, hogy itthon is népszerű legyen.

Az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója, Kolosi Péter abban reménykedik, hogy a nézők szeretni fogják majd a hamarosan érkező Konyhát:

„Az elmúlt években azon dolgoztunk, hogy több évtized után ismét legyen magyar sorozatgyártás, így mára elmondható, hogy a magyar gyártású fikció visszakerült az azt megillető helyére a televíziózásban, elsősorban az RTL Magyarország képernyőin. A Kuhnya egy igazi vígjáték, az elmúlt évek egyik legnagyobb sikere, nem csak Oroszországban, és remélhetőleg rövidesen a magyar nézők egyik kedvencévé is válik”.

Forrás: RTL Magyarország

Borítókép: Illusztráció / via 24.hu