promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre igazán jó hírt kaptak az Indiana Jones-rajongók
Borítókép:  Indiana Jones szerepében Harrison Ford / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hosszas szenvedés után végre úgy tűnik, hogy sínen van az Indiana Jones ötödik része, amiben Harrison Ford is visszatér.

A Harrison Ford által alakított Indiana Jones először 1981-ben mutatkozott be a közönségnek Az elveszett frigyláda fosztogatói című filmben, ami akkora siker lett, hogy az utóbbi évtizedekben még három folytatást kapott, így minden idők egyik legismertebb szériájává nőtte ki magát.

Már jó ideje pletykálják, hogy jön az Indiana Jones várva várt folytatása, de a járvány, és egyéb dolgok miatt folyamatosan problémákba ütköztek a készítők, most viszont úgy néz ki, hogy végre elkezdődhetnek a munkálatok.

Bejelentették, hogy jövő héten ténylegesen elkezdik forgatni az Egyesült Királyságban az Indiana Jones 5-öt, amiben természetesen Harrison Ford is visszatér – hozzá csatlakozik még a zseniális Mads Mikkelsen (Casino Royale), Boyd Holbrook (Logan – Farkas), Thomas Kretschmann (Wanted), Shaunette Renée Wilson (Fekete Párduc) és Phoebe Waller-Bridge (Bolhafészek).

A rajongók igazán örülhetnek, hiszen így már biztosan láthatunk egy újabb Indiana Jones részt, viszont sokak számára még mindig nehéz feldolgozni, hogy most először nem Steven Spielberg fog a rendezői székben ülni.

De nem kell aggódni, jó kezekben van az Indiana Jones 2022. július 29-én érkező folytatása, hiszen az a kétszeres Oscar-jelölt James Mangold fogja elkészíteni, aki már a Logan – Farkas, Az aszfalt királyai és A nyughatatlan című alkotásokkal is bizonyította tehetségét, szóval minden adott, hogy igazán remek és maradandó legyen a legendás karakter utolsó kalandja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás