promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hugh Jackman megcsinálta az év legagyeldobósabb sci-fijét? – előzetes
Borítókép:  Hugh Jackman a Reminiscence című filmben / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Westworld egyik készítője hozza nekünk a Reminiscence című sci-fit, amiben Hugh Jackman egy különleges szerkezet segítségével nyomoz az emlékekben, miközben egy eltűnt nőt keres.

Könnyen lehet, hogy a Lisa Joy (Westworld) által írt és rendezett Reminiscence című alkotás lesz a nyár sci-fi élménye, és nem csupán azért, mert a fantasztikus Hugh Jackmant és Rebecca Fergusont láthatjuk benne, hanem azért is, mert egy igazán érdekes témát boncolgat, miközben egy olyan világba kalauzol minket, ami egyszerre félelmetes és vészjósló.

A Reminiscence a közeli jövőben játszódik, ahol a bolygónkon egyre csak emelkedik a vízszint, így gyakorlatilag elkerülhetetlen a világvége. Az emberek éppen ezért nem tekintenek már előre, hanem inkább a régi emlékeiket élik újra egy speciális szerkezetnek köszönhetően. Hősünk (Hugh Jackman) egy olyan magánnyomozó, aki az emlékekben kutakodik, és nem is sejti, hogy mekkora fába vágja a fejszéjét, mikor elfogadja egy gyönyörű nő (Rebecca Ferguson) felkérését, aki nem sokkal később eltűnik.

Már ebből is kiderül, hogy ez az alkotás a sci-fi és a noir különleges keveréke lesz, ráadásul az előzetes alapján úgy tűnik, hogy nem csupán izgalmas, látványos akciójeleneteket kapunk, hanem pár igazán érdekfeszítő gondolatot is.

Ha az augusztus 20-án érkező Reminiscence fele olyan remek lesz, mint ez a rövid kedvcsináló, akkor tényleg megkapjuk az év talán legjobb filmjét, hiszen ez egy egészen kreatív, egyedi alkotásnak tűnik, ami szinte biztos, hogy nagy hatással lesz a nézőkre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás