promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő hírt kaptak Venom és Pókember rajongói
Borítókép:  Venom és Pókember / Profimedia / DeviantArt / Promotions.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Örülhetnek a rajongók, ugyanis egyre biztosabb, hogy a közeljövőben össze fog csapni Tom Hardy Venomja és Tom Holland Pókembere.

Érdekes döntést hozott 2018-ban a Sony, mikor Pókember ellenségéből, Venomból hőst csinált, és saját filmet adott neki Tom Hardy főszereplésével. Az alkotás hatalmas siker lett, és egyből felreppentek a pletykák, hogy egyszer majd összehozzák őt a Disney-féle Marvel-filmek Pókemberével, Tom Hollanddal – sőt, állítólag a fiatal színész le is forgatott egy jelenetet a Venomhoz, de végül a készítők valamiért nem használták fel.

Most a Sony egyik fejese, Sanford Panitch elárulta, hogy komoly terveik vannak mindkét karakterrel (sőt, még rengeteg másikkal is), de minden ki fog derülni, amint kijött az idén érkező Venom 2. – Vérontó, illetve a Pókember: Nincs hazaút – ugyanis a szavai alapján nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan közös filmben fog szerepelni Venom és Pókember.

Sőt, még az is lehet, hogy a fent említett alkotások egyike lesz az, amiben együtt láthatjuk őket, bár az még egyelőre nem derült ki, hogy barátokként, vagy ellenségekként, de az biztos, hogy rajongók milliói várják már a találkozásukat, hiszen a 2007-ben bemutatott Pókember 3-ban sokaknak nagy csalódást okozott az összecsapásuk – de persze az még a régi szériához tartozott.

A Marvelnél úgy tűnik, hogy hamarosan összehozzák a különböző filmes univerzumokat a multiverzum megjelenésével, így könnyen lehet, hogy ennek köszönhetően Tom Hardy Venomja, Tom Holland Pókembere és akár a régebbi Peter Parkerek, azaz Tobey Maguire vagy Andrew Garfield is együtt fognak akciózni, de ezt egyelőre még nem erősítették meg hivatalosan.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás