promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lindsay Lohan újabb esélyt kapott, jön a nagy visszatérés?
Borítókép:  Lindsay Lohan a Bajos csajok című 2004-es filmben / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lindsay Lohant évekkel ezelőtt kitaszította Hollywood a féktelen életvitele miatt, de most összeszedte magát, és úgy tűnik, hogy már a nagy visszatérést jelentő filmje is megvan.

Már gyerekszínészként is milliók imádták Lindsay Lohant, miután bemutatták az Apád-anyád idejöjjön! című 1998-as családi filmet, majd tinikorában igazi világsztár lett egyebek között a Bajos csajok, Nem férek a bőrödbe vagy a Kicsi kocsi – Tele a tank című alkotásoknak köszönhetően.

A hirtelen jött népszerűség sajnos nagyon negatív hatással volt rá, így túlzásba vitte a bulizást, elkezdett inni, drogozni, és végül annyira lecsúszott, hogy már senki se volt hajlandó dolgozni vele.

A színésznő ezek után teljesen átalakította az életét, tiszta lett, de még így se sikerült az utóbbi években jelentőségteljes munkákat találnia Hollywoodban – most viszont úgy tűnik, hogy újabb esélyt kapott, és jöhet a nagy visszatérése, amire már olyan rég vártak a hűséges rajongói.

Lindsay Lohan főszerepet kapott a Netflix legújabb romantikus-vígjátékában, ami egy gazdag, elkényeztetett, nemrég eljegyzett örökösnőről szól, akit egy jóképű férfi ápol a kabinjában, miután síbalesetet szenvedett és elveszítette az emlékezetét pár nappal karácsony előtt.

Ha valakinek ismerős a történet, az nem véletlen, ugyanis nagyon hajaz A vasmacska kölykei, illetve az Átejtve című komédiákra.

Lindsay Lohan filmjét Janeen Damian rendezi, a bemutató dátuma viszont még nem derült ki, de valószínűleg az ünnepek környékén láthatjuk majd – talán még idén, ha gyorsan dolgoznak.

Az biztos, hogy rengetegen várják már, hogy újra egy értékelhető alkotásban szerepeljen a világsztár, és jó eséllyel ez majd újabb kapukat fog előtte kinyitni Hollywoodban, hogy ismét a régi fényében tündökölhessen.

Itt lehet megtekinteni a bejelentést, és Lindsay Lohan jelenlegi kinézetét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás