promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vin Diesel a világ legszerencsésebb embere? – Sokan lennének most a helyében!
Borítókép:  Vin Diesel / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vin Dieselnek bőven van mit ünnepelnie, ugyanis nem elég, hogy a Halálos iramban 9. lett a világ legnézettebb filmje a hétvégén, de még Instagramon is hihetetlen dolgot ért el.

Rengeteg ember várta már türelmetlenül, hogy végre megnézhesse a Halálos iramban járvány miatt elcsúsztatott 9. részét, de Vin Diesel ragaszkodott ahhoz, hogy semmiképp se online, hanem rendesen, mozikban mutassák be a széria legújabb darabját, hiszen óriási, nagyvászonért kiáltó élményt ígér a film.

Úgy látszik, hogy bevált Vin Diesel stratégiája, ugyanis egyes helyeken már megvolt az alkotás bemutatója, és hatalmas sikert aratott.

A Halálos iramban 9. múlt hétvégén világszerte több mint 162 millió dollárt termelt csak a mozikan, ezzel pedig sikerült megkaparintania a globális első helyezést.

Ez elképesztő teljesítmény, főleg annak tudatában, hogy például az Egyesült Államokban és rengeteg országban csak egy hónap múlva lesz a premier – Magyarországon konkrétan június 24-én.

De nem ez volt Vin Diesel számára az egyetlen örömhír az utóbbi napokban, hiszen Instagramon átlépte a 70 millió követőt, ezzel pedig a platform 37. legnépszerűbb fiókja lett az övé. Az amerikai színészek közül ő rendelkezik a 3. legnagyobb követőtáborral Dwayne Johnson és Kevin Hart után, szóval nem semmi, amit sikerült elérnie.

„Tudom, hogy későn csatlakoztam az Instagramhoz haha. De ez a 70 millió... Annyira hálás vagyok mindannyiótoknak. Nektek, akik végig velem voltatok ezen az elképesztő kalandon. Köszönöm a szeretetet. Továbbra is remélem, hogy büszkévé teszlek titeket”

– írta köszönetként Vin Diesel a rengeteg rajongójának.

Itt lehet megtekinteni a videót, amin Vin Diesel és a többiek hálálkodnak, hogy a Halálos iramban 9. lett a világ legnézettebb filmje a nyitóhétvégéjén:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás