Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ma este rengeteg embert fog boldoggá tenni a Life TV

Ma este rengeteg embert fog boldoggá tenni a Life TV

Zene, Film & Kultúra

Ma este rengeteg embert fog boldoggá tenni a Life TV

Zene, Film & Kultúra

Promotions 15:15

Nem fogják megbánni a török filmek szerelmesei, ha ma este a Life TV-re kapcsolnak, ugyanis jön a Szeress, ha mersz! című romantikus-vígjáték.

Az utóbbi években a magyar közönséget is meghódították a Törökországból származó televíziós és mozis alkotások a különleges stílusukkal és utánozhatatlan hangulatukkal (elég csak a Szulejmán című sorozat gigantikus sikerére gondolnunk), a Life TV pedig úgy tűnik, hogy maradéktalanul ki akarja elégíteni a nézők igényeit, hiszen ma este a Szeress, ha mersz! című török filmet tűzte műsorra.

„Serdar (Murat Dalkiliç) 29 éves introvertált férfi, aki animátorként dolgozik. Már régóta szerelmes Gizembe (Melis Sezen), de szíve választottja még a létezéséről sem tud. Miután Gizem a filofóbiáról ír egy magazinnak, Serdar filofóbként mutatkozik be neki, tehát azt hazudja: fél a szerelemtől”

– ismertette röviden a történetet a Life TV.

A 2018-ban bemutatott romantikus-vígjáték eredeti címe Dünya Hali, és Ömer Can rendezte Okan Cil forgatókönyve alapján.

Aki szereti a műfajt és a török alkotások varázsát, annak biztos, hogy tetszeni fog, szóval mindenképp érdemes ma 19:00-kor a Life TV-re kapcsolni, ugyanis akkor lesz látható a csatornán a Szeress, ha mersz! című könnyednek ígérkező kis komédia.

Borítókép: Szeress, ha mersz! / imdb.com