promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ma este rengeteg embert fog boldoggá tenni a Life TV
Borítókép:  Szeress, ha mersz! / imdb.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem fogják megbánni a török filmek szerelmesei, ha ma este a Life TV-re kapcsolnak, ugyanis jön a Szeress, ha mersz! című romantikus-vígjáték.

Az utóbbi években a magyar közönséget is meghódították a Törökországból származó televíziós és mozis alkotások a különleges stílusukkal és utánozhatatlan hangulatukkal (elég csak a Szulejmán című sorozat gigantikus sikerére gondolnunk), a Life TV pedig úgy tűnik, hogy maradéktalanul ki akarja elégíteni a nézők igényeit, hiszen ma este a Szeress, ha mersz! című török filmet tűzte műsorra.

„Serdar (Murat Dalkiliç) 29 éves introvertált férfi, aki animátorként dolgozik. Már régóta szerelmes Gizembe (Melis Sezen), de szíve választottja még a létezéséről sem tud. Miután Gizem a filofóbiáról ír egy magazinnak, Serdar filofóbként mutatkozik be neki, tehát azt hazudja: fél a szerelemtől”

– ismertette röviden a történetet a Life TV.

A 2018-ban bemutatott romantikus-vígjáték eredeti címe Dünya Hali, és Ömer Can rendezte Okan Cil forgatókönyve alapján.

Aki szereti a műfajt és a török alkotások varázsát, annak biztos, hogy tetszeni fog, szóval mindenképp érdemes ma 19:00-kor a Life TV-re kapcsolni, ugyanis akkor lesz látható a csatornán a Szeress, ha mersz! című könnyednek ígérkező kis komédia.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás