Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Félmeztelen olasz rockerek nyerték az idei Eurovíziós Dalfesztivált – videó

Félmeztelen olasz rockerek nyerték az idei Eurovíziós Dalfesztivált – videó

Zene, Film & Kultúra

Félmeztelen olasz rockerek nyerték az idei Eurovíziós Dalfesztivált – videó

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 09:39

A félmeztelenül fellépő Måneskin nevű olasz rockbanda tagjai szinte sokkot kaptak, mikor bejelentették, hogy ők a 2021-es Eurovíziós Dalfesztivál nyertesei.

Tavaly a koronavírus miatt elmaradt a legendás Eurovíziós Dalfesztivál, amit 1974-ben az ABBA nyert meg. Idén viszont a rajongók legnagyobb örömére megrendezésre került Hollandiában, és természetesen most is akadt pár meglepetés, ugyanis olyan zenekart választottak győztesnek, akik nem éppen hétköznapi produkcióval lepték meg a közönséget.

A 2021-es Eurovíziós Dalfesztivál nyertese Olaszország lett, pontosabban a Måneskin nevű rockzenekar a „Zitti E Buoni”, vagyis a „Pofa be és jó” című dallal, ami a szokásos felhozatalhoz képest egy egészen kemény szerzeménynek számít – és ezt az is bizonyítja, hogy egészen megvadult tőle a nézőtér.

A banda tagjai igazán különleges ruhában léptek fel, ugyanis a legtöbben félmeztelenek voltak. A Måneskin győzelmének bejelentésekor a dobos láthatóan szinte sokkot kapott, hiszen egészen hihetetlen, hogy ők nyerték meg az idei Eurovíziós Dalfesztivált, míg a dobogó második helyén a francia Barbara Pravi, a harmadikon pedig a svájci Gjon's Tears végzett.

Íme a bejelentés emlékezetes pillanatai:

Itt pedig meghallgathatjuk a nyertes zenét:

Borítókép: Maneskin / Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria