Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jön a Cher életéről szóló film, ráadásul a Mamma Mia! producereitől

Jön a Cher életéről szóló film, ráadásul a Mamma Mia! producereitől

Zene, Film & Kultúra

Jön a Cher életéről szóló film, ráadásul a Mamma Mia! producereitől

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 12:12

A legendás énekesnő, Cher is megkapja a maga életrajzi filmjét, amit a Forrest Gump írója és a Mamma Mia! producerei fognak elkészíteni.

A Queenről és Freddie Mercury életéről szóló 2018-as Bohém rapszódia elképesztő anyagi sikere után Hollywood rögtön ráállt a zenészek életrajzi filmjeire, így miután jött az Elton John pályafutását elmesélő Rocketman, el is kezdtek dolgozni Madonna, Bob Marley, Robbie Williams, Michael Jackson és többek között Ozzy Osbourne életrajzi filmjein is – most pedig egy újabb ikonikus előadó csatlakozik a sorhoz.

A „Believe” és egyebek között az „If I Could Turn Back Time” című örökzöld slágerek énekesnője, Cher május 20-án, a 75. születésnapján nagy örömmel jelentette be, hogy a Mamma Mia!-széria producerei (Judy Craymer és Gary Goetzman), illetve a Forrest Gump és a Csillag születik Oscar-díjas írója (Eric Roth) filmet fognak készíteni az életéből.

Több információ egyelőre nem derült ki, így se a rendező, se a főszereplő kilétét nem fedték fel, ráadásul a bemutató dátumát sem tudtuk meg, de nem kell aggódni, hiszen ezek alapján igazán jó kezekben lesz a projekt.

Cher volt az első igazi popdíva, kalandos élete pedig már hosszú évtizedek óta filmért kiált, szóval bőven van miért várnunk az alkotást, amit jó eséllyel rengeteg Oscar-díjra fognak jelölni.

Itt lehet megtekinteni Cher nagy bejelentését.

Borítókép: Cher / Profimedia