promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Henry Cavill lesz az új Hegylakó főszereplője
Borítókép:  Henry Cavill / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A John Wick rendezőjétől jön a klasszikus Hegylakó című film feldolgozása, aminek Henry Cavill lesz a főszereplője, és jó eséllyel elhangzik majd a szájából, hogy: „csak egy maradhat!”

1986-ban mutatták be Christopher Lambert Hegylakó című kultuszfilmjét, amiben a halhatatlanság reményében karddal vágták le egymás fejét az emberek, miközben a Queen zseniális zenéje szólt a háttérben. Az alkotás több rettenetes folytatást kapott, illetve egy remek sorozat is készült belőle, most viszont ideje, hogy egy újabb generáció is megismerje a Hegylakó különleges világát.

Chad Stahelski (John Wick-trilógia) rendezi a Hegylakó modern feldolgozását, ami állítólag elképesztő harci jeleneteket fog tartalmazni, és már az is kiderült, hogy ki lesz a főszereplője: Henry Cavill (Az acélember, Vaják) lép Christopher Lambert helyére, bár azt még nem tudni, hogy Connor MacLeodként, vagy esetleg egy új karaktert fog alakítani.

Henry Cavill a Vaják című sorozatban bizonyította, hogy remekül bánik a karddal, ráadásul ő egy igazi közönségkedvenc, így nem is találhattak volna nála jobbat a szerepre. Chad Stahelski pedig a látványos, kőkemény akciófilmek mestere, szóval egy igazán tökéletes párosításról van szó, ami alapján szinte borítékolható az új Hegylakó sikere – az viszont még kérdéses, hogy mikor érkezik a film, de jó eséllyel 2 éven belül láthatjuk a végeredményt, hiszen a rendező már hosszú ideje dolgozik a projekten.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás