promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem fogod elhinni, hogy mivel tölti az idejét Henry Cavill a karanténban
Borítókép:  Henry Cavill / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A többek között Supermant is alakító Henry Cavill végérvényesen bebizonyította mindenki számára, hogy ő egy igazi kocka.

A 36 éves Henry Cavill viszonylag hirtelen robbant be a köztudatba, hiszen ő alakította Supermant Az acélember című filmben, így az egész világ felfigyelt erre az izmos, jóképű színészre. Azóta szerepelt a legutóbbi Mission: Impossible részben is Tom Cruise mellett, illetve tavaly hatalmas sikert ért el a Vaják című Netflix sorozattal, ahol ő alakította az ikonikus Geraltot.

De úgy látszik, hogy ő nem csupán egy hollywoodi szépfiú, hiszen már többször is kiderült, hogy egy igazi kockáról van szó, aki nagyon szeret játszani, és jól kiismeri magát a különböző fantasy világokban. Aki eddig nem hitt a dologban, azt most biztosan meg fogja győzni Henry Cavill legutóbbi képe, amin kiderült, hogy mivel tölti az idejét a koronavírus-járvány miatt kialakult önkéntes karanténban:

Éppen egy Warhammer-figurát festeget óvatos mozdulatokkal, ami talán az egyik legkockább dolog a világon, a lehető legjobb értelemben.

A 40 éves szűz című vígjátékban kiderült a nagyközönség számára, hogy ez nem igazán számít menő tevékenységnek, de a színészt ez egyáltalán nem érdekli, hiszen ebben leli örömét. Így sokaknak segít azzal, hogy ilyen sármos férfiként „tipikusan kocka dolgokat” csinál, emiatt pedig idővel talán nem fogják annyit szekálni a hasonló érdeklődésű gyerekeket.

Henry Cavill amúgy azt is elárulta, hogy a régi hobbik felmelegítése mellett újakat is elkezdett, és az elmosódott háttérben lévő sorok alapján ez azt jelentheti, hogy írásra adta a fejét, szóval lehet, hogy a jövőben kapunk tőle egy jó kis könyvet, vagy akár egy saját filmet. Azzal kapcsolatban, hogy mégis hogyan sikerült úgy képet lőnie, hogy mind a két keze foglalt, csak annyit mondott, hogy:

új képességek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás