promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Ponyvaregény után 27 évvel ismét közös filmben szerepel Bruce Willis és John Travolta
Borítókép:  John Travolta és Bruce Willis a Ponyvaregény című filmben / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bruce Willis és John Travolta lesznek a Paradise City című film főszereplői, de ne várjunk Ponyvaregény minőséget, ugyanis ez minden bizonnyal egy rettenetesen gagyi alkotás lesz.

1994-ben mutatták be Quentin Tarantino mesterművét, a Ponyvaregényt, amiben együtt szerepelt Bruce Willis és John Travolta, a rajongók pedig azóta is várják, hogy mikor láthatjuk őket újra közösen – hiszen hiába voltak benne mindketten a Nicsak, ki beszél-szériában, Bruce Willis csupán szinkronszínészi feladatokat kapott.

Most 27 év után eljött a nagy nap, ugyanis bejelentették, hogy jön a Paradise City című akciófilm, amiben Bruce Willis egy olyan férfit alakít, aki kénytelen elmerülni Hawaii alvilágában, hogy elkaphassa a John Travolta által alakított gonosz fővezért, aki megölte az apját.

Ez nem is hangzik olyan rosszul, de van pár dolog, amit mindenképp meg kell említenünk, mielőtt bárki is beleélné magát, hogy ez esetleg egy jó film lesz:

  • Bruce Willis és John Travolta is eléggé lecsúsztak, és az utóbbi években leginkább rettenetes alkotásokban szerepeltek, így jó eséllyel nem ez lesz a nagy visszatérésük.
  • A Paradise City rendezője az a Chuck Russell, akinek az utóbbi 20 évben egyetlen munkája sem tudta átlépni IMDb-n az 5.5-ös értékelést, de amúgy régebben ő csinálta a Jim Carrey-féle A maszkot és a Végképp eltörölni című Arnold Schwarzenegger filmet is.
  • A forgatókönyvet az az Edward Drake és Corey Large írja, akiknek a Breach, illetve a Cosmic Sin című förmedvény sci-fiket is „köszönhetjük”, szóval leginkább ők azok, akik lehúzzák az egész projektet.

A forgatást ezen a héten kezdik el, szóval nincs menekvés, jó eséllyel pár hónapon belül láthatjuk is a Paradise Cityt, aminek az lesz a különlegessége, hogy nem csupán Bruce Willis karrierjének koporsójába üthet szöget, hanem John Travolta pályafutásának is újabb mélypontja lehet – de ettől függetlenül mindenképp érdemel majd egy esélyt, ha már 27 év után ismét összeverődnek Hollywood egykori királyai.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás