promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borzalmas hír jött az Exatlon Hungary-ről
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ennek biztos nem fognak örülni a műsor rajongói.

A fináléhoz közeledik az Exatlon Hungary 3. évada. Az előző adásban két Bajnok is távozott a műsorból. Somhegyi Krisztián a kézsérülései miatt volt kénytelen elhagyni a Dominikai Köztársaságot, míg Virág András egy vesztes párbaj következtében esett ki a versenyből.

Így a pirosak közül már csak Halász Vivien, Ujvári Iza, és Jósa Dani, míg a kékek közül Buzás Dorottya, Kőnig Anna, Szente Gréta, Kővári Viktor, Wald Ákos, és Herczeg-Kis Bálint küzdenek a műsor fődíjáért.

Már csak 14 adás van hátra az idei Exatlon Hungary-ből, de eddig nem lehetett tudni, hogy pontosan melyik nap ér véget a harmadik szezon.

Most, hogy kiderült, hogy pünkösdhétfőn, azaz május 24-én nem lesz Exatlon, ezért már biztos, hogy Palik Lászlóék június 4-én, pénteken búcsúznak a nézőktől.

Arról egyelőre nincs információ, hogy a hazai műsor negyedik évada egy All Stars évad lesz-e, amiben visszatérnek majd az első három évad legjobb versenyzői, mindenesetre a TV2-nek komolyan el kellene gondolkodnia azon, hogy egy rendhagyó szezonnal megpróbálják visszaállítani az Exatlon Hungary régi dicsőségét, és visszacsábítani a régi rajongókat a képernyők elé.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás