Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Több százezer TV-néző kiáltott fel boldogan, mikor meghallotta ezt az örömhírt

Több százezer TV-néző kiáltott fel boldogan, mikor meghallotta ezt az örömhírt

Zene, Film & Kultúra

Több százezer TV-néző kiáltott fel boldogan, mikor meghallotta ezt az örömhírt

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 10:10

Törökország egyik legnépszerűbb drámáját hozza el a TV2 a magyar nézőknek: május 17-én indul A nagykövet lánya.

Május 14-én ért véget a TV2-n Az én lányom című sorozat, amit napi szinten több, mint 400 ezren követtek. A hétköznap délutánonként sugárzott szappanoperák hatalmas népszerűségnek örvendenek a TV2-n, óriási nézettséget hoznak a csatornának.

Mivel azonban Az én lányom kifutott, gyorsan keresni kellett másik sorozatot, ami ugyanúgy a televízió elé szegezi a nézőket. Május 17-e, hétfőtől láthatjuk Törökország egyik legnépszerűbb drámáját, A nagykövet lányát, melynek főhőse egy ambiciózus férfi (Akyürek), aki beleszeret egy jómódú nagykövet lányába (Atagül). Kettejük boldogsága azonban nem lehet teljes, mivel a múltjuk árnyai végig kísértik őket.

A sorozat főszereplőit már a magyar közönség is jól ismeri: Engin Akyürek-t a a Fatmagülből és a Piszkos pénz, tiszta szerelemből, míg Neslihan Atagül-t a Végtelen szerelemben láthatták a török sorozatok rajongói. Utóbbival ugyanakkor csak az első szezonban találkozhat a közönség, mivel a színésznő betegség miatt kénytelen volt otthagyni a produkciót. A helyére, ám másik szereplőt alakítva Tuba Büyüküstün érkezik majd, aki olyan sorozatokban szerepelt már, mint a Bosszú vagy szerelem, valamint Akyürek oldalán a Piszkos pénz, tiszta szerelemben.

A 2019-ben készült sorozat több egy romantikus drámánál, a főhősnő története ugyanis azt olyan kérdéseket feszeget, mint például egy fiatal nő hogy tud manapság szembenézni és megbirkózni a modern társadalmi elvárásokkal vagy a családja felől rá nehezedő nyomással.

A nagykövet lánya minden hétköznap 15.40-kor a TV2 műsorán.

Borítókép: Media1