Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egész Oroszország Tom Cruise-t akarja lenyomni

Egész Oroszország Tom Cruise-t akarja lenyomni

Zene, Film & Kultúra

Egész Oroszország Tom Cruise-t akarja lenyomni

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 07:37

Hihetetlen, de Tom Cruise lett Oroszország első számú közellensége, ugyanis olyasmire készül, amiben mindenképp meg akarják őt előzni.

Tom Cruise híres arról, hogy folyamatosan feszegeti a filmkészítés határait, hiszen a Mission: Impossible-széria szinte összes részében van legalább egy olyan jelenet, ami rendkívül látványos és veszélyes, ráadásul ő maga, kaszkadőr nélkül forgatta le.

A világsztár egy évvel ezelőtt minden eddiginél durvább dolgot talált ki, ugyanis elhatározta, hogy a Nemzetközi Űrállomáson fogja elkészíteni a következő akciófilmjét a NASA és az Elon Musk tulajdonában lévő SpaceX segítségével.

Úgy tűnik, hogy Tom Cruise világűrben játszódó filmje elindított egy újabb űrversenyt az Egyesült Államok és Oroszország között, ugyanis az oroszok nemrég bejelentették, hogy ők is csinálnak egy drámát a Nemzetközi Űrállomáson, ráadásul már október 5-én elkezdik fent a forgatást – csak hogy megelőzzék Hollywood fenegyerekét és az általa képviselt Amerikát.

A Challenge, vagyis Kihívás címre keresztelt orosz filmről még nem sokat tudni, de jelenlegi állás szerint a rendező és a főszereplő júniusban kezdik a tréninget, hogy bírják a világűrben. A felkészülésüket dokumentálni fogják, az ebből készült anyagot pedig levetítik majd a tévében, hogy azzal népszerűsítsék Oroszország űrtevékenységeit és magát az űrhajós szakmát.

Az még nem derült ki, hogy ez milyen hatással lesz a Tom Cruise-féle űrfilmre, de a színész valószínűleg nem fog ezért sietni, hiszen most is ezerrel forgatja a Mission: Impossible hetedik és nyolcadik részét.

Borítókép: Tom Cruise / Profimedia