promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nicolas Cage is csatlakozik a Bosszúállókhoz?
Borítókép:  Nicolas Cage a Szellemlovas című filmben / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy tűnik, hogy a Marvel a Doctor Strange folytatásában a Szellemlovast is szerepeltetni szeretné, így könnyen lehet, hogy Nicolas Cage is a Bosszúállók mellett fog harcolni.

Benedict Cumberbatch és a zseniális rendező, Sam Raimi már ezerrel dolgoznak a Doctor Strange második részén (Doctor Strange in the Multiverse of Madness), amiben megismerhetjük a multiverzumot, vagyis a különböző alternatív dimenziók összességét. Állítólag pontosan a multiverzumnak köszönhető, hogy a pletykák szerint a Pókember folytatásában is feltűnnek majd a régi Peter Parkerek, mint például Tobey Maguire vagy Andrew Garfield.

A Marvel rengeteg meglepetést tartogat számunkra a jövőben, és most úgy tűnik, hogy az egyikről lerántották a leplet, ugyanis egyes hírek alapján az a Szellemlovas is szerepelni fog a 2022. március 25-én érkező Doctor Strange 2-ben, akit Nicolas Cage alakított két mozifilmben.

A források szerint a stúdió egy olyan mellékszereplőt szeretne csinálni a Szellemlovasból, aki néha feltűnik majd különböző szuperhősök alkotásaiban, és jó eséllyel az a végső terv vele, hogy a következő Bosszúállok részben már ő is ott legyen a nagy harci jelenetben.

Sokak számára Nicolas Cage az igazi Szellemlovas, így könnyen lehet, hogy a Marvel visszahozza őt a szerepre, és ezzel egy újabb világsztár csatlakozik az MCU-hoz. A rajongóknak talán már az is elég lenne, ha csak egy picit feltűnne, majd átadná másnak a karaktert, de egyelőre semmit sem szabad készpénznek vennünk, hiszen a stúdió szinte mindig csak az utolsó utáni pillanatban erősíti meg az ehhez hasonló információkat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás