promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon Hungary: a Villa az igazi főnyeremény?
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A villával tényleg nyaralás az Exatlon Hungary. Klíma, plazma TV, hizlaló kaják; mindezt hónapokig teljesen ingyen a mesés Dominikai Köztársaságban.

Hétfő mindig a Villa játék napja. Ezen a versenynapon a Kihívók és a Bajnokok azért küzdenek, hogy aztán egy hétig élvezzék a teljes mértékben felszerelt villa nyújtotta kényelmet.

Az utóbbi időben mindenki Kocsis Lilkón köszörülte a nyelvét, aki sérülése miatt másfél hónapig süttette a hasát a szigeten, miközben a társai keményen küzdöttek a bennmaradásért, és a fődíjért.

Most, hogy őt végre kitessékelték a műsorból, már Somhegyi Krisztián és Ujvári Iza a célpont, akiknek ugyancsak rezeg a léc, és bármikor bejelentheti Palik László a tőle megszokott módon túljátszott drámai stílusban, hogy véget ért számukra az Exatlon.

Addig azonban továbbra is élvezhetik a bőséget, a kényelmet a klimával és plazma TV-vel felszerelt villában, feltéve, ha ők szerzik meg arra a hétre. Ugyanis akik megnyerik a villát, azoknak tényleg egy all inclusive nyaralás az Exatlon.

Folyamatosan tele a hűtőszekrény jobbnál jobb finomságokkal, amelyekkel a versenyzők folyamatosan szedik fel magukra a felesleget, felfrissíthetik magukat a medencében, jó kis filmeket nézhetnek meg a nagyjából 130 centis TV-n; és ezért a szerkesztők nem is várnak tőlük semmi mást, csak naphosszat tartó futkorászást, ugrabugrálást, és bazári majmok módjára való viselkedést, hogy azzal is növeljék a műsor reality faktorát.

Nem csoda tehát, hogy ekkora verseny van mindig a Villa játékon, mert nem mindegy, hogy egy csapatnak a hideg vizes, mobil wc-s Táborban kell elviselni a kellemes, nyárias időt, vagy egy mondhatni 5 csillagos apartmanban. Erről Hunique is készített egy rövid videót, amit alább nézhettek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás