promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon Hungary: Kocsis Lilkó lerántotta a leplet, őszintén elmondta
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kocsis Lilkó nem kertelt, kerek perec kimondta. De Imreh Balázs is őszinte volt.

Bár foglalkozhatnánk azzal is, hogy mi állhat az előző adás játékának végeredménye, és a Kihívók gyalázatos teljesítménye mögött, hiszen lenne benne bőven potenciál. Történt ugyanis, hogy a szerdai futamokat a Bajnokok 10-0-ra nyerték meg a kékek ellen, viszont a nézők közül sokan – javarészt a Kihívó-drukkerek – ezt nem akarják elfogadni, és azt mondják, a műsor szerkesztői manipulálták a versenynapot, hogy ezzel is az egyre inkább fogyatkozó Bajnokokat segítsék.

  • „Ezt a csalást nézzék vissza?Nagyon átlatszó volt az egész,,,ha legalább egy - egy golyó leesett volna,na meg cseréltek volna pályát,,,de nem,ezért volt valami csalás,,,De ezt a tv2 tudja meg a Palik is,,,”
  • „Gratulálok a műsor szerkesztőinek ekkora csalás még nem volt az egész műsor folyamán. Ne akarja már nekem bemesélni senki hogy ennyire ügyesek voltak. Meg azt se, hogy a kihívóknak egy pontot sem sikerült szerezni. Élő példa a műsor manipulálására. Nem akadtam volna ki ha a kihívók is szereznek pontot, mert az természetes, hogy nem mindig sikerül megcsinálni, a feladatot, de ez már túlzás volt a szerkesztők részéről.”

- csupán csak két példa a rengeteg nézői hozzászólásból, ami elöntötte az Exatlon közösségi oldalát.

Bár köztudott tény, hogy az Exatlon Hungary egy megrendezett műsor, ha fenntartásokkal is, de mégis szeretnénk hinni, hogy legalább a futamok őszinték és igaziak. Viszont többször is előkerült az a kérdés, hogy a szerkesztők inkább a Bajnokok felé húznak, és ez gyakran látszik is a produkcióban.

Igaz, nagy szükség van arra, hogy a Bajnokokat támogassa valaki, mert egyre inkább fogyatkoznak, és egyelőre nagyobb eséllyel nyeri meg egy férfi és egy női Kihívó az Exatlont. Előző héten Kocsis Lilkó hosszú nyaralása ért véget, majd a Bajnok párbajon Imreh Balázs esett ki. A két exatlonista később a nézők kérdéseire válaszolt őszintén, amelyeket alább nézhettek meg.

Kocsis Lilkó lerántotta a leplet: Szerinte ő a legerősebb Kihívó lány

Kocsis Lilkó válaszolt a nézői kérdésekre: Hogy szerepelne-e a Dancing With The Stars-ban, vagy mit üzen a Bajnokoknak, az a videóból kiderül!

Imreh Balázs átvenné Palik László helyét az Exatlonban?

Vajon megbánta Imreh Balázs, hogy nem használta fel Medálját? Lehet ellene teqballozni Magyarországon? Mindenre válaszolt az egykori Bajnok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás