promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, meddig tart még az Exatlon Hungary
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még egy jó darabig nem lesz finálé.

December 28-án kezdődött az Exatlon Hungary 3. évada, amit azóta is minden hétköznap este láthatunk a TV2-n. Bár a sport-reality eleinte kiemelkedő, majd jó számokat hozott a csatornának, áprilisban elindult egy lassú, de folyamatos zuhanás, ami azt bizonyítja, hogy:

  1. a nézők kezdenek ráunni a feleslegesen túlnyújtott Exatlonra;
  2. a nézők kezdenek ráunni a feleslegesen túldramatizált, és manipulált Exatlonra.

Azóta hétről-hétre saját negatív rekordjait döntögeti a produkció, bár az egy érdekes kérdést vet fel, hogy ha a héten kifut a Keresztanyu 1. évada, és A mi kis falunk ismétlései is véget érnek az RTL Klubon, Palikék vajon visszatornásszák-e magukat a nézettségi toplistán, vagy a május 3-án induló A Konyhafőnök új évada is több nézőt fog vonzani.

Mindenesetre az Exatlon Hungary 3. évada belépett már a nagy visszaszámlálásba, ami azt jelenti, hogy most már tényleg közeledik a finálé. Azonban a kitartó, hűséges rajongóknak még nem kell szomorkodniuk, hogy hamarosan véget ér kedvenc TV-műsoruk, hiszen a számítások alapján

csak június 3-án, csütörtökön kerülhet sor a fináléra, de abban az esetben, ha Húsvéthétfőhöz hasonlóan Pünkösdhétfőn sem lesz Exatlon, akkor június 4-én, pénteken búcsúznak Palikék.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás