promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi fürdőruhás képe felrobbantotta a netet, férfiak százai írtak neki üzenetet - fotó
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Be fog költözni a nyár a nappalidba, de ha éppen egy buszon nézed ezt a hírt, akkor a busz fog virágokba borulni.

Tóth Andi, a tehetséges énekesnő nagyon híres cikktémákat adott a bulvársajtónak az elmúlt hónapokban, legútóbb például egy nagyon bizarr történetet osztott meg a nyilvánossággal, erről mi is írtunk cikket, akkor az egyik rajongójától kapott egy nagyon fura hangfelvételt egy orgazmusról. De mint elmondta, őt ezt nem zavarta, hiszen már csak nevetni tud ezeken.

Tóth Andi a LifeTV műsorában azt is elmondta Hajdú Péternek, hogy ezeket az üzeneteket ő nem is tiltja, és nem is jelenti, hanem inkább megmutatja barátainak, akikkel közösen nevetnek a történéseken.

Tóth Andi nemrégiben azt is nyilatkozta, hogy egész életében mindössze két emberrel feküdt le, és arról is szó esett egy nyilatkozatában, hogy Zámbó Jimmy rokona lenne. Utóbbiról ebben a cikkünkben olvashattok bővebben:

Tóth Andi most egy nagyon szexi képpel örvendeztette meg rajongóit, amely valójában egy szponzorált poszt. A kép alatt pedig sorra jelentek meg a kedves és vicces üzenetek, többen már azt is találgatták, hogy milyen címmel fogja lehozni a képet a bulvármédia:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás