promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy férfi elküldte Tóth Andinak, ahogy elélvez és közben az ő nevét kiabálja – videó
Borítókép:  Tóth Andi / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andi rengeteg kéretlen szexuális üzenetet kap a férfiaktól, de akad egy-kettő, ami még Hajdú Pétert is kiakasztotta.

Péntek este Tóth Andi volt a vendége a Life TV-n futó Összezárva Hajdú Péterrel című műsornak, ahol elég érdekes, sőt, helyenként kifejezetten felkavaró dolgokat árult el magáról. Egyebek között az is kiderült, hogy hiába gondolják őt páran könnyűvérűnek, mindössze két férfivel feküdt le egész életében, ráadásul állítólag a legendás Zámbó Jimmy rokona.

Tóth Andi arról is beszélt, hogy rendszeresen kívánják a halálát üzenetekben, illetve péniszképeket is szokott kapni. Olyanra is volt példa, hogy valaki felvette, majd elküldte neki hangüzenetben az orgazmusát, miközben a nevét kiabálta, sőt, egy férfi konkrétan levideózta számára, ahogy elélvez – de az énekesnő nem háborodott fel, hiszen már csak nevetni tud ezeken.

Hajdú Péter viszont annál jobban kiakadt a fenti modern „udvarlási módszereken”, hiszen egyenesen betegnek titulálta ezt a viselkedést. Tóth Andi meglepő módon nem tiltja le ezeket az embereket, hanem inkább megmutatja a barátainak a kapott anyagokat, hogy együtt röhögjék ki őket – pedig sokak szerint ilyenkor pont, hogy a jelentés és a tiltás a legjobb megoldás, hiszen ez már zaklatásnak minősülhet.

Itt lehet megnézni egy részletet a műsorból:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás