promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A járvány frontvonalában dolgozóknak írt dalt a veszprémi zeneszerző
Borítókép:  E. Tringli Alexa
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elekes Gergő a frontvonalban dolgozóknak ajánlja legújabb dalát, a Hope Never Dies című szerzeményét.

Elekes Gergő, veszprémi születésű filmrendező, vágó, és zeneszerző, aki évek óta a filmek és a zenék világát éli. A fiatal, tehetséges művész a filmzenék komponálása mellett szóló dalokat, albumokat is szokott készíteni; legújabb kislemezéről nemrégiben mutatkozott be a Midnight Dance című tétel, amit IDE KATTINTVA hallgathattok meg.

Most pedig az album címadó dalát, a Hope Never Dies-t (magyarul: A remény sosem hal meg) is meghallgathatjuk, amelyet a szerző mindazoknak az egészségügyi dolgozóknak, rendőröknek, mentősöknek, katonáknak, tűzoltóknak, és annak a rengeteg frontvonalban dolgozó embernek ajánlja, aki nap, mint nap keményen dolgozik azon, hogy mihamarabb legyőzzük a járványt.

„Még a koronavírus-járvány kirobbanása előtt elkezdtem dolgozni egy elektronikus zenei albumon, ami meglehetősen távol áll a korábban tőlem megszokott, főként filmzenei, drámai világtól. Ennek a projektnek a kezdeti szakaszában robbant be életünkbe a pandémia, mely nem mindennapi helyzetbe állította mindannyiunkat. A home office-ban eltöltött hónapok során egyre érlelődött bennem egy zenei motívum, melyről akarva-akaratlanul az egészségügyben dolgozók harca villant fel szemeim előtt. Ekkor döntöttem el, hogy a dalt nekik fogom ajánlani, ami bár csekély köszönet munkájukért, de ha közülük akár csak egy személynek jobbá tehetem napját az alkotással, már megérte elkészíteni”

- nyilatkozta portálunknak Elekes Gergő, aki azt is elárulta, hogy a dalhoz hamarosan egy videoklip is készül. Addig is hallgassátok meg a dalt!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás