promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hamburgerezés miatt jelentették fel a mentősöket – Most ingyen kapják a finomságot!
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nemrég feljelentettek pár mentőst, amiért kevesebb mint két percre megálltak munka közben, hogy hamburgert vehessenek maguknak. A Zing Burger&Co annyira felháborodott ezen, hogy most három nagyvárosban is ingyen hamburgert osztogat a mentőtiszteknek.

A napokban nagyon kiakasztotta az embereket, mikor kiderült, hogy valaki azért jelentett fel pár mentőtisztet, mert munka (de nem betegellátás) közben megálltak 1 perc 51 másodpercre, hogy vehessenek maguknak hamburgert. Szegények a rengeteg segítségnyújtás mellett még elfogyasztani se tudták melegében az ételt, de most a Zing Burger&Co egy jótékonysági akció keretein belül megpróbálja helyre billenteni a korrektség mérlegét.

„Egy mentős sem maradhat hamburger nélkül! Mi számíthatunk Rátok, Ti számíthattok ránk. A Zing Burger csapata a héten végigjárja a budapesti, debreceni és fehérvári mentőszolgálatokat több száz ajándék hamburgerrel, mi így fejezzük ki köszönetünket az emberfeletti munkátokért”

– közölte a Zing Burger&Co.

A tulajdonos, Susánszky Ádám elárulta, hogy nem számolják ki, mennyi pénzt költenek a nagyszabású akcióra, csak csinálják. Le a kalappal előttük, hogy ilyen módon segítik a leterhelt mentősök munkáját, és így küldenek üzenetet azoknak az unatkozó embereknek, akik úgy gondolják, hogy ilyesmi miatt fel kéne jelenteni egy mentőtisztet.

Itt lehet megtekinteni a Zing Burger&Co bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás