Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jason Statham keményen megfenyegette a Halálos iramban-széria készítőit

Jason Statham keményen megfenyegette a Halálos iramban-széria készítőit

Zene, Film & Kultúra

Jason Statham keményen megfenyegette a Halálos iramban-széria készítőit

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 10:50

Jason Statham állítólag nem fog visszatérni a Halálos iramban 9-ben, ezért olyan pipa lett, hogy megfenyegette a készítőket.

Jason Statham először könyörtelen rosszfiúként csatlakozott a Halálos iramban-szériához, és rögtön megölte sokak kedvenc karakterét, Hant. Aztán átállt a jó oldalra, sőt, még külön filmben is szerepelt Dwayne Johnsonnal, ami a Halálos iramban: Hobbs és Shaw címet kapta, és hatalmas sikert ért el. Viszont sajnos annyira felidegesítette Vin Dieselt, hogy az engedélye nélkül készítették el az alkotást, hogy egyikőjüket sem hívta vissza a Halálos iramban kilencedik részére, szóval mondhatni családi perpatvar lett a dologból.

Dwayne Johnson és Vin Diesel azóta már állítólag elásták a csatabárdot, sőt, Hant is visszahozták a halálból a folytatásban, de Jason Statham szerepléséről még semmi hír. A színész úgy gondolja, hogy mindenképp vissza kell térnie a szériához, főleg most, hogy Han is újra feltűnik benne, ezért elég kemény dolgot mondott nemrég egy interjúban.

„Ajánlom nekik, hogy visszahozzanak, mert muszáj eloltanom azt a tüzet. Ha [Han] bármit is le akar zárni valakivel, az én vagyok”

– közölte egészen fenyegető hangnemben Jason Statham.

Tény, hogy a világsztár által alakított Shaw-t nagyon megszerették az emberek, ezért biztosan sokan örülnének a visszatérésének, és valószínűleg Vin Diesel is megbocsátott már neki, szóval bőven van rá esély, hogy újra szerepelni fog a szériában. A készítőknek viszont igyekezniük kell, ugyanis a tervek szerint a nyáron érkező kilencedik rész után már csak egy kétfilmes lezárás lesz, aztán búcsúzhatunk a Halálos irambantól – de azért reménykedhetünk benne, hogy jut még idő Jason Stathamre is.

Borítókép: Jason Statham / Profimedia