promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs időnk meghalni: ez lesz a járvány utáni első nagy parti!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Búcsúzik a régi James Bond, de előtte még bulizik egy óriásit.

10 millió fontot sem sajnálnak elkölteni a legújabb James Bond-film hivatalos bemutató rendezvényére. A Nincs idő meghalni (No Time To Die) ezen a téren mindenképpen világcsúcstartóvá válik.

A szereptől búcsúzó Daniel Craig távozása egyébként korántsem megy simán, hiszen előbb az eredeti rendező, Danny Boyle felmondása, majd a főszereplő sérülése, végül pedig a koronavírus-járvány miatt csúszott egyre messzebbre a film premierje.

A jelen állás szerint szeptember 30-ra tervezett bemutatóra az MGM stúdió és a film producerei 10 millió fontot különítettek el a Mirror cikke szerint. Már a helyszín sem lesz akármi, a világ egyik leglátványosabb és legköltségesebb partiját London egyik nagy stadionjában akarják megrendezni.

Kimondott cél, hogy a járvány utáni időszak első igazán nagy buliját ők tartsák meg, a lehető legtöbb ember részvételével. Kérdés, hogy mit szól majd ehhez a koronavírus, amely Angliában visszaszorulóban van, de egyelőre túlzott optimizmusnak tűnik az ősz elejére egy ilyen megapartit időzíteni.

A szigetországi mozik már május 17-én kinyitnak (a szokásos távolságtartás mellett), de az oltások gyors ütemű előrehaladása révén azzal számolnak, hogy június 21-től mindenféle szigorítást eltörölhetnek. Az új James Bond-film amerikai bemutatóját október 8-ra tervezik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás