promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Trónok harca sztárja lesz az új Mad Max egyik főszereplője
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Két folytatás és egy spin-off van készülőben, utóbbinak a középpontjában A harag útja egyik legemlékezetesebb karaktere fog állni.

A Mad Max – A harag útja nemcsak egy legendás figurát és történetet támasztott fel 2015-ben, hanem elképesztő, megérdemelt sikert is aratott, melynek láttán George Miller, a franchise atyja óriási lendülettel vetette bele magát a munkába, jelenleg három filmen is dolgozik.

A 75 éves író-rendező a következő Mad Max-ben A harag útja egyik legemlékezetesebb figurájának, Furiosa történetét bontja ki, saját eredettörténetet kap.

Az alkotók már meg is találták a tökéletes színésznőt a szerepre, amit korábban Charlize Theron alakított, az ifjú Furiosát a Megszállottak viadala sorozatból ismert Jodie Comer alakíthatja, partnere pedig A trónok harcában híressé vált Richard Madden lehet, akit ősszel a Mavel Örökkévalók című alkotásában is láthatunk majd. Utóbbinak a karakterét így jellemezte Miller:

„Lélegzetelállítóan jóképű. Angyalarc, a homlokán mély sebhellyel, amelyet csillogó fémkapcsok fognak össze”.

Az eredettörténet forgatása még az idén megkezdődik, a további két filmről egyelőre nem tudni semmit, az IMDb-n jelenleg be van jelentve egy Mad Max: The Wasteland című projekt, amelynek szereplőjeként egyelőre csak Tom Hardy van megjelölve.

[[cikk3]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás