promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még sajnos várni kell az új Mad Maxekre
Borítókép:  Jasin Boland - Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Biztosan érkeznek a folytatások, csak hát nem tudni, hogy mikor – George Miller azonban bizakodó.

[[adv]]

Hihetetlen, hogy a most 74 éves író-rendező csapott oda a Mad Max-szel, és mutatta meg miképp is kell jó akciófilmet készíteni. Az alkotás úgy beindított az underground közönségtől kezdve mindenkit, hogy óriási siker lett.

A Warner jelezte, hogy mindenképpen folytatná a Mátrixot és a Mad Max-et is. Előbbivel nincs gond, az utóbbi azonban elég nagy csúszásban van, mivel Miller és a Warner már pereskednek egy ideje.

A rendező követelné azt a bónuszt, amivel a stúdió tarozik neki, mivel hozta, amit megígért, és 157 millió dollár alatt tartotta az alkotás költségvetését. A Warner kijelentette, hogy 185 milliónál állt meg a végösszeg, Miller azonban úgy tartja, hogy ez a stúdió hibája, mivel folyamatosan belekötöttek valamibe, és miattuk kellett rengeteg jelenetet újraforgatni. El lehetne már végre szívni azt a békepipát. Közben a Warner az AT&T-vel is egyesül közben, szóval még ez is lassítja az egészet.

„Két történetünk van, mindegyiknek Mad Max a kulcskaraktere, és ott van még a Furiosa spin-off is. Dolgozunk azon, hogy neki tudjunk fogni, azonban meg kell várni, hogy lezáruljon a Warner-ügy. Most már viszont látszik az alagút vége, hogy el fognak készülni.”

Mennyit kell várni? Hát azt sajnos még ő se merte biztosra mondani, de reméljük, hogy Miller és a stúdió hamarosan ismét összedugják a fejüket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás