promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emilia Clarke csatlakozott a Marvel-univerzumhoz
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Trónok harca sztárja az egyik Marvel-sorozatban kapott szerepet.

Tavaly decemberben a Disney-s befektetői konferencián derült ki, hogy a Marvel milyen projekteken dolgozik majd a következő években; ezek közé sorolható a Secret Invasion, ami a rajongók nagy bánatára nem mozifilmként, hanem sorozatként fog debütálni a Disney+-on.

A 6 részes minisorozat két főszereplője a Samuel L. Jackson által alakított Nick Fury, és a Ben Mendelsohn által megformált Talos lesz. Mellettük, ha minden igaz, a sorozat főgonoszaként láthatjuk majd Kingsley Ben-Adir-t, továbbá a Trónok harca Daenerys-e, Emilia Clarke is csatlakozik a szereplőgárdához.

Azt persze nem tudni, hogy a csinos színésznő kit alakíthat majd a sorozatban, és egyelőre az is kérdéses, hogy mikor láthatjuk a széria első részét, hiszen a forgatási munkálatok még mindig nem kezdődtek el a járványhelyzet miatt.

Közben a Disney+-on napokon belül véget ér A Sólyom és a Tél Katonája, és júniusban érkezik a Loki is; míg júliusban debütál a mozikban a régóta várt Fekete Özvegy, de még idén láthatjuk a Pókember 3. részét, és a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendáját, aminek nemrég érkezett meg az első előzetese.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás