promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Twenty One Pilots és Forest Blakk is igyekszik lenyűgözni a rajongókat
Borítókép:  Twenty One Pilots offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közben az elektronikus zene rajongóinak sem fogunk csalódást okozni. Lássuk az új megjelenéseket!

Twenty One Pilots - Shy Away

Még mindig bennünk van a Szigetes koncert, ami az egyik legjobb lett volna, ha nem érkezik utána a Foo Fighters. Most új dallal az alternatív zenei géniuszpáros. A Twenty One Pilots karácsonyi „Christmas Saves The Year” óta nem jelentkezett újdonsággal, most azonban megtörte a csendet, ráadásul egy bomba hírrel. A „Shy Away” című zenéjük a banda legújabb stúdióalbumának előfutára is egyben, ami május 21-én lát majd napvilágot „Scaled And Icy” címmel.

Forest Blakk - If You Love Her (feat. Meghan Trainor)

Forest Blakk folytatja szárnyalását, az énekes-dalszerző ezúttal a Grammy-nyertes Meghan Trainorral kollaborált, duettjük pedig fantasztikusra sikeredett. Ennek a bájos popdalnak romantika minden pillanata, és valóban az első másodperctől az utolsóig szívlágyító. Szövege, dallama magával ragadó, igazi rádióbarát felvétel, amelyben egy csodálatos szerelmi vallomás tárul elénk.

Nathan Dawe x Anne-Marie x MoStack - Way Too Long

Ismét slágerbombát robbantott a dance-szcéna egyik legígéretesebb új előadója. Nathan Dawe képtelen leállni és sorra ostromolja izgalmas újdonságaival a hazai és nemzetközi toplistákat egyaránt. Legújabb felvételénél se bízta a véletlenre: ezúttal a csodás hangú Anne-Marie-vel és a rap nagyágyújával, MoStack-kel kollaborált.

Melonia - Sweet Child O' Mine

A Guns N’ Roses rajongók valószínűleg a falra fognak mászni ettől a feldolgozástól, de aki nyitott egy kis chillre, az nagyon fogja kedvelni. Igazából a Melonia újragondolása abszolút nem lett tolakodó, mint sok elektronikus zenei remix, szóval adjatok neki egy esélyt.

Joe Stone – Right here

Felvillanyozó dallal érkezik Joe Stone! Mint minden eddigi tracjke, ez is klasszikusan a brit-house elemeit veszi fel, mindezt vegyítve egy kis feel-good hangzással.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás