promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkal több mint testőr 2: Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson megint megvadulnak – előzetes
Borítókép:  Samuel L. Jackson és Ryan Reynolds a Sokkal több mint testőr című filmben / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan megérkezik a Sokkal több mint testőr folytatása, amiben az első előzetes alapján Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson mellett jóval nagyobb szerepet kap Salma Hayek.

2017-ben mutatták be a Sokkal több mint testőr című kőkemény akció-vígjátékot, amiben Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson idegesítik egymást, miközben különböző módszerekkel és káromkodások közepette aprítják az ellenfeleiket. Az alkotás főleg a két főszereplőnek köszönhetően hatalmas siker lett, így a rajongók legnagyobb örömére hamarosan jön a folytatás.

A Sokkal több mint testőr második részében Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson mellett Salma Hayek is feltűnik, aki az első részben csupán mellékszereplő volt, de úgy tűnik, hogy itt komolyabban kiveszi a részét az akcióból – ráadásul még Antonio Banderas és Morgan Freeman is szerepelnek a várva várt filmben, szóval minden adott a felhőtlen szórakozáshoz.

A folytatást ugyanúgy Patrick Hughes (The Expendables - A feláldozhatók 3.) rendezi, mint az első részt, az előzetes alapján pedig mindent megduplázott, hiszen több a lövöldözés, a robbanás és a poén is. Könnyen lehet, hogy ez lesz az év egyik legmókásabb, legdurvább alkotása, ami igazi tökéletes nyári kikapcsolódást fog jelenteni.

A Sokkal több mint testőr folytatása június 16-án érkezik, itt lehet megtekinteni a rövid kedvcsinálót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás