promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon Hungary: A Kihívó lányokat teljesen felizgatták a törökök
Borítókép:  Forrás: TV2/Exatlon
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Exatlon Hungary-ben hétfőn este Magyarország csapata a török válogatott ellen lépett pályára a Nemzetek Vidalában. A Kihívó lányok annyira ráhangolódtak a törökökre, hogy a verseny után, egy különleges táncot lejtettek a faházban. Ferenc Vivi pedig ismét elszólta magát. 

 

Hétfőn este megint együtt láthattuk küzdeni a Bajnokok és a Kihívók csapatát az Exatlon Hungaryban, de az adás elején Palik László bejelentette, hogy ezen a héten minden nap Nemzetek Viadala összecsapásokra lehet majd számítani. A magyar exatlonisták ezúttal Törökország ellen mérették meg magukat, és bár az elején az ellenfél vezetett, a magyarok fordítani tudtak és végül, 10-6-ra megnyerték a Nemzetek Viadalának első mérkőzését. 

A Kihívó lányok annyira ráhangolódtak a törökökre, hogy a verseny után egy különleges táncot is lejtettek, míg Ferenc Vivi ismét félreérthető kijelentést tett. 

A Bajnokok két versenyzője, Somhegyi Krisztián és Virág András sérülés miatt nem segíthette a válogatott csapatot. A fiúk azonban egy percre sem álltak meg, még este is edzettek egyet, hogy minél előbb visszatérhessenek a többiekhez. 

Kedden este jön a törökök elleni Nemzetek Ligája visszavágó. Az TV2 hivatalos előzetese alapján, bőven lesznek izgalmak. A rövid részletből kiderül, hogy valaki a török csapatból súlyosan megsérül. Hogy melyik exatlonista az, és végül sikerül-e a magyaroknak másodszor is legyőzniük Törökországot, kedden este 19:40-től kiderül. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás