promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jelentős műsorváltozás: az RTL Klub megint megkavarja a hétköznapokat
Borítókép:  Media1
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Műsorváltozás az RTL Klubon! Hétfőtől jóval korábban kezdődik a csatorna népszerű sorozata.

Január 4-én kezdték el sugározni Ígéret című török telenovella epizódjait az RTL Klubon, amelyek eleinte gyenge számokat produkáltak, de később kicsit megemelkedett a nézettsége. Ez viszont nem tartott sokáig, mostanra teljesen bezuhant a széria nézettsége, ezért a csatornánál úgy döntöttek, hogy új időpontba helyezik át.

Április 12-e, hétfőtől az eddig megszokott 15:55-ös kezdés helyett csaknem 4 órával korábbra, 12 órára helyezték át, míg az Ígéret helyére egy más korábban leadott sorozat, a Castle 7. évadát fogják ismételni - írta meg a SorozatWiki.

Mivel az amerikai misztikus-fikció sorozat 8 évados, és a Barátok közt is nyáron véget ér, lehetséges, hogy hamarosan műsorra tűzik a Castle befejező évadát is az RTL Klubon.

Érdekesség, hogy az Ígérettel szemben, minden hétköznap látható török sorozat, Az én lányom átlagosan hétszer jobb nézettséget generál a TV2-n, amely több alkalommal is bekerült már a legnézettebb műsorokról készült heti toplistába. A legutóbb is előkelő helyen végzett, több RTL Klubos műsort is megelőzve ezzel, mint például a Fókusz Plusz, és a Házon kívül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás