promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hallgasd meg a Mortal Kombat zenéjének új, brutál veretős változatát!
Borítókép:  Mortal Kombat / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan bemutatásra kerül az új Mortal Kombat-film, ennek örömére Benjamin Wallfisch feldolgozta az eredeti „Techno Syndrome” című zenét, és jóval veretősebbé tette.

A Mortal Kombat nem csupán a brutális kivégzéseiről és a menő karaktereiről híres, hanem a zenéjéről is. A The Immortals által 1993-ban elkészített „Techno Syndrome (Mortal Kombat)” című sláger egy életre megmarad a rajongóknak a benne lévő bekiabálások és a vadul lüktető ritmus miatt, ráadásul hihetetlen, de még ennyi idő elteltével sem vesztett az értékéből, szóval igazi örökérvényű számnak minősül.

Április 23-án jön az új, modern Mortal Kombat-film, ezért az alkotók felkérték Benjamin Wallfisch-t, hogy csinálja meg a „Techno Syndrome” 2021-es változatát, ő pedig fogta magát, átvette az eredeti zene legismertebb dallamait, majd olyan veretőssé tette őket, amennyire manapság csak lehet – sőt, még dubstepet is rakott bele valamiért.

A visszajelzések alapján eléggé bejön az embereknek ez az új verzió, sőt, sokan egyenesen tökéletes kondizenének nevezik a kommentszekcióban, mivel megvan benne az a pörgés és hangulat, ami ahhoz kell, hogy akár a puszta kezünkkel üssünk ki egy falat a helyéről.

Itt lehet meghallgatni az új Mortal Kombat zenét:

Itt az eredetivel nosztalgiázhatunk egy picit:

Ez pedig a 2018-es Heatbeat feldolgozás, amit szintén elég sokan szeretnek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás