promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem fogod kitalálni, ki lesz a Life TV-n futó "Van életünk!" új szereplője
Borítókép:  Forrás: LifeTV
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

 

A csatorna Instagram-oldalán jelentette be, hogy mostantól Cooky, Szécsi Debóra illetve két gyermekük is szerepet kap a "Van életünk!" című műsorukban.

A "Van életünk!" március elején indult útjára a Life TV-n, olyan szereplőkkel, mint a Gáspár-család, Berkiék, vagy épp Zámbó Krisztián és Zsuzsika. Azóta viszont Berki Krisztián távozott a képernyőről, miután a Life TV kirúgta, de úgy néz ki nem sokáig maradt üresen a pozíció, a televízió ugyanis az Instagram oldalán jelentette be a napi reality műsor új szereplőjét: 

„Szuper hírünk van! Mostantól @cooky_hivatalos és @szecsidebora, illetve a két picurijuk, Kevin és Nátán hétköznapjait is követhetitek a Van életünkben."

- derül ki a Life TV posztjából.

Cooky és Debóra már lassan 5 éve alkotnak egy párt, bár a kapcsolatuk elején sokan bántották a fiatal lányt, hogy csak a hírnév, és vagyon miatt van együtt 27 évvel idősebb szerelmével. Debi azonban az idő múlásával eloszlatta a kételyeket. A papírnál is erősebb kötelék közöttük két kisfiuk, Kevin 2018 januárjában, Nátán pedig 2019 augusztusában született. A "Van életünk!" mai adásában, 19:00-tól már bele is nézhetünk Cookyék mindennapjaiba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás