Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Marvel-sorozat érkezik a közmédia egyik csatornájára

Marvel-sorozat érkezik a közmédia egyik csatornájára

Zene, Film & Kultúra

Marvel-sorozat érkezik a közmédia egyik csatornájára

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 15:15

A 3 évadot megélt Marvel-sorozat magyarországi TV-premierje az M2-n lesz.

A Marvel Televísion, az ABC Studios és a Tall Girls Productions megbízásából készült el 2015-ben a Jessica Jones 1. évada, ami a Marvel-képregényekből ismert karakter magánynyomozói életét mutatta be három évadon keresztül.

A szériát a Netflix forgalmazta, és 2019. június 14-én került fel az utolsó évada a streamingszolgáltatóra. A sorozat magas értékelést kapott mind az IMDb-n, mind a TV.com-on.

Mind ez idáig a magyarországi televíziós csatornák közül egyik sem tűzte műsorra a Jessica Jones-t, de ez is hamarosan megváltozik. A közmédia gyerekcsatornája, az M2 április 6-tól kezdi el vetíteni a sorozatot.

Leírás: Jessica Jonest kísérti a traumatikus múlja, de magánnyomozóként arra használja a képességét, hogy megtalálja kínzóját, mielőtt bárki másnak is ártana Hell's Kitchenben.

Hogy az M2-n lesz látható a Jessica Jones, azért is érdekes, mert a széria 16-os korhatár-besorolással futott a Netflixen, és éppen ezért elképzelésünk sincs, hogyan illik bele a közmédia gyerekcsatornájának kínálatába a Marvel első női szuperhősös sorozata; mindenestere aki még esetleg nem látta, és tenne vele egy próbát, április 6-tól megteheti az M2-n, de a Netflixen is elérhető még mind a 39 epizód.

Borítókép: Wallpaper Cave