promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tiltakozik a Gucci-örökös a családjáról készülő film ellen
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Patricia Gucci azt kifogásolja, hogy néhai apját Al Pacino alakítja a filmben.

Arról már korábban is írtunk, hogy érkezik a Gucci film, amely a világhírű divatmárka egykori tulajdonosa Maurizio Gucci életéről fog szólni. A Gladiátor és az Alien legendás rendezője, Ridley Scott filmjében Lady Gaga, Adam Driver és Al Pacino is szerepet kapott. Az viszont, hogy utóbbi is szerepel a filmben hatalmas felháborodást keltett az egyik Gucci-örökösnél, Patricia Guccinál. A világhírű divatházat megalapító néhai Aldo Gucci lánya elsősorban azt kifogásolja, hogy a House of Gucci című filmben apját Al Pacino alakítja, aki "elsősorban Olaszországot külföldön rossz színben feltüntető gengszterszerepeiről híres".

De nem csak ez az egyetlen kivetnivalója Patriciának. Az olasz Ciakmagazin cikke szerint az 58 éves nőnek az sem tetszik, hogy alacsony, túlsúlyos pitiáner bűnözőként mutatják be apját, aki a valóságban magas és karcsú volt, az elegancia megtestesítője, akit királyi családok tagjai, államfők és legendás hollywoodi sztárok csodáltak, valamint azt is nehezményezi, hogy a film cselekménye egy olyan szerző könyvén alapul, aki sosem találkozott személyesen az apjával. 

Aldo Gucci harminc év alatt lett egy kis firenzei bolt tulajdonosából egy luxusipari birodalom királya. "Kivívta mindazok tiszteletét, akikkel dolgozott, sokan köszönhetik neki a karrierjüket. Már nincs velünk, hogy megvédhesse magát ezektől a nyilvánvaló gyalázkodásoktól" 

- írta Facebookján Patricia Gucci, miután bemutatták a készülő mozi első trailerét.

Ridley Scott filmje Sara Gay Forden The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed című könyvén alapul. Maurizio Gucci egyébként elég kalandos életet élt, nagyon sikeres üzletember volt, viszont állítólag amikor el akarta hagyni egy másik nőért az agydaganattól szenvedő feleségét, az bosszúból megölette őt. Mikor kiderült a dolog, a betegségére fogta, és végül hosszú évekre börtönbe zárták. Patrizia Reggianit a gyilkosságra való felbujtásért előbb 29, majd 26 év börtönre ítélték, de végül 18 év után, 2016-ban szabadon engedték.

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás