promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exkluzív videó került fel az internetre az RTL Klub népszerű sorozatához
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Apatigris következő része megágyaz annak a lehetőségnek, hogy Laura és Gábor házassága hamarosan válságba kerül.

Az Apatigris ugyan nem hoz annyi nézettséget az RTL Klubnak, mint A mi kis falunk, azért így sincs oka a csatornának panaszra, hiszen a legutóbbi epizódot is 576 ezren követték a teljes lakosságot tekintve. A 11. hét egyébként is érdekesen alakult az RTL Klub és a TV2 nézettségi versenyében; alább megnézheted, melyik műsorok és filmek voltak a legnézettebbek a múlt héten.

Vasárnap az 5. epizóddal folytatódik az Apatigris 2. évada, amelyhez nemrég a csatorna egy exkluzív videót tett közzé. Ebben jól láthatjuk, hogy Szandra barátnője arra készül, hogy elcsavarja Gábor fejét. Persze nem lenne nehéz dolga, hiszen Laura és Gábor a kislányuk születése óta nem nagyon tudnak kettesben tölteni néhány szabad percet sem. A fiatal férj viszont már nagyon vágyik az intimitásra, amit talán Nóri hamarabb tud neki megadni, mint a felesége.

Ez azonban még biztos nem ebben az epizódban fog megtörténni. Az új részben Viviről az a pletyka kezd terjedni a munkahelyén, hogy Dénes szeretője. Vivi tisztázná a helyzetet, de csak még gyanúsabbá válik a kollégái szemében. Pétert egy váratlan találkozás sokkolja a plázában, Kittit pedig a hír, hogy Szandráék mégsem költöznek el a szomszédból. Lauráék lakásavató bulit szerveznek, de az este egyáltalán nem a tervek szerint alakul.

Az exkluzív videót alább nézhetitek meg. A sorozat vasárnap este 19 órakor folytatódik az RTL Klubon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás