promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön David Attenborough új sorozata, a Life in Color
Borítókép:  Forrás: KIEREN-TILLY-SYDNEY-MORNING-HERALD
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

David Attenborough új sorozata, a "Life in Color" a színek segítségével igyekszik bemutatni az állatvilágot. A természetfilm sorozat a Netflixen lesz látható. 

A Netflix közzé tette David Attenborough közelgő dokumentumsorozatának előzetesét, amely első ránézésre egy klasszikus természetfilm sorozat. Körülbelül 30 másodperc múlva azonban a trailer váratlan fordulattal lepi meg a nézőket. Megláthatjuk, hogy ezek az állatok milyen brilliáns módon tudják használni a színeiket annak érdekében, hogy társakat találjanak, elrejtsék és megóvják kicsinyeiket, vagy hogy elrejtőzzenek ellenségeik elől. - írja a Collider.

A sorozat igyekszik kiszakítani bennünket a szűk emberi nézőpontunkból. Hogy megértsük, hogyan működnek ezek a színek, meg kell figyelnünk egy állati perspektívából. Új kamerákat fejlesztettünk kizárólag ehhez a produkcióhoz, hogy ez lehetséges legyen - így ízelítőt kaphatunk, milyen lehet egy pók, vagy egy rák szemével látni. 

A Life in Color a Humble Bee Films és a SeeLight Pictures közös munkája, aminek készültében a BBC is közreműködött. A sorozat három részes lesz, mindhárom epizód különböző irányokból közelít az állatvilág színpompás világához.

A természetfilm sorozat a Föld napján, április 22-én debütál a Netflixen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás