promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
David Attenborough 94 évesen csatlakozott az Instagramhoz, hogy megmentse a Földet
Borítókép:  David Attenborough / via inews.co.uk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legendás David Attenborough annyira aggódik a jövőért, hogy még az Instagramra is regisztrált annak érdekében, hogy minél több emberhez jusson el, hogyan menthetjük meg a bolygónkat.

Rettenetes helyzetben van a Föld, hiszen olvadnak a jégsapkák, egész kontinensek állnak lángokban, és többek között a korallzátonyok is haldokolnak. Rengeteg olyan probléma van a planétánkon, amivel sürgősen foglalkozni kell globális szinten, ha jót akarunk magunknak, és a következő nemzedékeknek. Természetesen David Attenborough is így gondolja, ezért hoz nekünk egy új, elgondolkodtató dokumentumfilmet – de van még más meglepetése is.

A 94 éves David Attenborough fogta magát, és hivatalosan is csatlakozott az Instagramhoz, hiszen így sokkal nagyobb tábort tud megszólítani, és talán végre mindenki komolyan fogja venni a környezetvédelem fontosságát.

Valószínűleg azért is remek az időzítés, mert október 4-én érkezik a Netflixre az Egy élet a bolygónkon című alkotása, amiben bemutatja a Föld mostani állapotát, és még azt is megpróbálja elmagyarázni, hogyan segíthetünk, hátha sikerül még valamilyen szinten visszafordítani a károkat – szóval mindenképp érdemes lesz majd megnézni.

Itt lehet megtekinteni David Attenborough első insta-posztját:

Itt pedig megcsodálhatjuk az Egy élet a bolygónkon magyar feliratos előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás