promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kristen Stewart Diana hercegnőként posztolt fotót magáról
Borítókép:  AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pablo Larraín várva várt új filmje, a Diana hercegnő életének egyik döntő momentumát megörökítő Spencer című film forgatása már az utolsó szakaszban van.

A Netflixen futó A korona című sorozat negyedik évada továbbra is uralja az idei díjszezont. Az út tehát már ki van taposva a 2022-ben megjelenő, Diana hercegnő életét bemutató Spencer című film előtt. 

A főszerepet Kristen Stewart kapta, akinek az alakítását a kritikusok biztosan össze fogják hasonlítani A korona sorozattal, pontosabban Emma Corrin előadásával, aki hatalmas dicséretet kapott a balszerencsés sorsú hercegnő életének tolmácsolásáért.

Larraín filmje Diana Spencer életének egyik legjelentősebb és legdrámaibb hétvégéjét fogja bemutatni a nézőknek – az 1991-es karácsonyi ünnepi időszakot, amikor Diana úgy döntött, hogy elválik Károly hercegtől.

Az első kép, amelyet Kristen Stewart Dianaként osztott meg magáról, óriási hatást gyakorolt az internetezőkre.

A fotón Stewart oldalra néz, az arcának egy részét egy csipkekalap takarja – a kosztüm és felvétel miliője ízelítőt ad a közönségnek a címadó hercegnőt játszó színésznő alakításáról, akinek a tekintete szomorúságról árulkodik (Diana élettörténetét figyelembe véve ez nem annyira meglepő). 

Nemrég azonban egy új fotó is végigszáguldott az interneten, amelyen Stewart már egy finom mosollyal az arcán néz a kamerába.


Forrás: collider.com

Ezen a képen jobban látszik Stewart arca, ez alapján pedig úgy tűnik, a film készítői a parókát és a sminket leszámítva semmilyen egyéb trükköt (pl. protézist) nem alkalmaztak azzal a céllal, hogy minél hasonlatosabbá tegyék az Alkonyat sztárját a néhai hercegnőhöz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás