promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián reagált az őt ért támadásokra, és még pólót is volt ideje reklámozni
Borítókép:  Berki Krisztián / Facebook
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szerintünk zseniális, hogy a volt focista egyszerre két kötelességének is eleget tesz: fizetett termékmegjelenést posztol, miközben azon elmélkedik, hogy vajon kinek állhat érdekében derékba törni politikusi karrierjét. Jól csinálja, az idő pénz!

Nemrég a celeb belenézett az edzőterem tükrébe, és miközben elrévedezett hajlíthatatlan, nyílt és derék jellemén, úgy képzeljük, odaszólt a másfél méteres távolságot gondosan betartó fotósnak, hogy a jobbik profilja felől lője el azt a termékfotót. Miközben a fotós komponált, az akciókból és kupon hirdetésekből Berkinek volt ideje néhány pillanatra elcsendesíteni elméjét, és elmerengeni az elmúlt hetek eseményein.  

„Egyértelmű, hogy a puszta létezésem, a szókimondó magatartásom, az őszinteségem nem mindenkinek tetszik (de miért is tetszene?!)...”

A valóságshow sztár, aki ellen „érthetetlen okokból” nemrégiben letöltendő börtönbüntetést kértek, holott pár nappal ezelőtt hősként tolt el egy autóta busz útjából, azon elmélkedett, vajon mi oka lehet bárkinek rosszat akkarnia neki? 

„De miért akarnának egy korábban lezárt ügyben ma bűnösnek beállítani?!”

Mi indította el a celeb elleni támadássorozatot? A válasz végig itt volt a szemünk előtt, mégsem vettük észre? Mindez a politika miatt történik? A föld alatt futó, titkos oligarcha-hálózatok igyekeznek ellehetetleníteni Berki Krisztián jövőbeli, nagyreményű politikai karrierjét? 

Azt biztos, hogy Berki Krisztián nem fog meghátrálni, bármilyen ellenállásba is ütközik.

 „Berki nem fut el, csak előreszalad"

Vagy ahogy a kommentelők írják:

„Berki nem fut el, csak lefékez..."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás