promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Michael Keaton mégse lesz újra Batman?
Borítókép:  Batman szerepében Michael Keaton / Warner Bros Pictures / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elég aggasztó dolgokat mondott Michael Keaton, ugyanis lehet, hogy mégse tér vissza Batmanként, és erre megvan a maga oka.

Michael Keaton volt az 1989-es Batman főszereplője, és sokaknak még a mai napig ő az igazi denevérember. A színész legutoljára 1992-ben alakította a legendás karaktert, éppen ezért zsongtak be annyira a rajongók, mikor kiderült, hogy a 2022-ben érkező Flash-filmben ismét feltűnhet Batmanként – de sajnos úgy tűnik, hogy túlzottan korai volt az örömünk.

Michael Keaton most elmondta: egyáltalán nem biztos, hogy ismét Batman szerepébe bújik, ugyanis még nem volt ideje elolvasni a Flash forgatókönyvét, mivel nagyon elfoglalt – ráadásul a koronavírus-járványtól is fél, így nem mond igent csak úgy akármilyen projektre, hiszen érthető módon fontos számára az egészsége.

Ez elég szomorú hír, de azért nem kell csüggedni, hiszen nem azt mondta, hogy nem vállalja, csupán egy kis idő és biztonság kell neki, szóval van még remény. A stúdiók nagyon ügyelnek arra, hogy betartsák a biztonsági előírásokat, ráadásul állítólag a Flash története is elképesztően jó lesz, így bőven van rá esély, hogy összejön a közönség álma, és Michael Keaton hamarosan ismét Batmanként fog tündökölni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás