Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Exatlon Hungary: Mélypontra került Herczeg-Kis Bálint

Exatlon Hungary: Mélypontra került Herczeg-Kis Bálint

Zene, Film & Kultúra

Exatlon Hungary: Mélypontra került Herczeg-Kis Bálint

Zene, Film & Kultúra

BN 10:50

Az Exatlon Hungary kedd esti adásában a horgász élményért küzdöttek meg a csapatok. A versenyt végül egy hajszállal, hírtelen halálban a Kihívók nyerték meg. Palik László a szerda esti adásban is bőven készül meglepetésekkel.

A hétfőn érkezett négy új játékos továbbra is nagy lendületben tartja a csapatokat, amit a keddi élmény játékban is lehetett látni a versenyzőkön. A tét ezúttal a nagy horgász kaland volt a Karib-tengeren. A Bajnokok azonban hiába mentették hirtelen halálra a meccset, Wald Ákos a végén nem hibázott és behúzta az élményt a Kihívóknak. 

A horgászatnak a fiúk örülhettek jobban, de az utána következő BBQ partin már mindenki jól érezte magát.

Herczeg-Kis Bálint teljesítménye napok óta nem olyan, mint amit tőle korábban megszokhattunk, és ezt Kővári Viktor és Wald Ákos is észrevette. 

A Bajnokoknak már hetek óta nem sikerült élmény játékot nyerniük, azonban nincsenek elkeseredve. Palik László a futam után nagy bejelentést tett: az a csapat, amelyik a szerdai előnyt megnyeri, választhat egy magyar ételt, amelyet Dominikán elfogyaszthat. A pirosak rögtön meg is beszélték melyik étel hiányzik nekik a legjobban otthonról.

Palik László a szerdai adásban is tartogat bőven meglepetéseket. Valószínűleg ezúttal is mellbevágó hírt közöl a műsorvezető. 

 

Borítókép: Forrás: TV2