promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon: egy ágyban kötöttek ki a Bajnokcsajok
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Halász Vivi és Ujvári Iza meglepte Kocsis Lilkót, és csaptak egy csajos estét.

Az Exatlon Hungary hétfői adásában Palik László nagy bejelentést tett: bemutatta az új versenyzőket, emellett tájékoztatta az exatlonistákat, hogy ezen a héten elmarad mind a Medál játék, mind a Párbaj, vagyis ezen a héten senki sem fog kiesni, viszont pénteken egy csapattá válnak a Kihívók és a Bajnokok, és közös erővel vívnak meg a dominikai exatlonistákkal a Nemzetek Viadalán.

Hétfőn kezdetét vette a Kéthetes hajsza, aminek első fordulója csütörtökön fog véget érni. A versenyzők azon a napon fogják megvívni a Végjáték első fordulóját, és következő héten csütörtökön a második fordulóját.

A futamok előtt megismerhettük az új játékosokat: a Kihívókhoz érkezett Fülöp Marci és Cservenák Csepel, míg a Bajnokokhoz Imreh Balázs és Suti András, aki Osvárt Andrea partnere volt a Dancing with the Stars-ban. A táncos később táncra perdült Lilkóval, majd az összes csapattársát megtanította a salsa alapjaira.

A hajsza első napján természetesen a Villa volt a tét, amit egy izgalmas futamsorozat után a Bajnokok nyertek el. A nap végén Ujvári Iza és Halász Vivien a szobájukban beszélgettek arról, hogy hogyan tudnák meglepni Kocsis Lilkót, aki Szabó Franciska és Lencsés Luca távozása után egyedül maradt a szobában.

Mivel Tóth Janka még mindig betegeskedik, ezért Izáéknál ideiglenesen megüresedett egy hely, ezért kitalálták, hogy összetolják az ágyakat, áthívják Lilkót, és csapnak egy csajos estét. Lilkó nagyon örült a meglepetésnek; a lányok egyebek között kibeszélték az újonnan érkezett csapattársaikat, akik már az első napjukon elnyerték a csinos Bajnokok tetszését.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás